fredag 24. september 2010

Orden i garnet? & Gratulerer, Guro!!

First things first:
Lille, fine sumoGuro er blitt voksen!

GRATULERER MED 18-ÅRSDAGEN, GURO!!
Gleder meg vilt og hemningsløst til å feire deg i London om et par uker!:o)

Så var det garnet da...  Jeg har klaga før - det ligger garn og strikke/hekleprosjekter overalt! Jeg er igang med å få orden på problemet nå. Var på Ikea igår og kjøpte et par BLADIS kurver, som passer inn i Expedit'en.
Nå ser hyllene mye mer ryddig ut, samtidig som garnet er lett tilgjengelig, i og med at kurvene er åpne.

Fikk også med meg en KNÖS oppbevaringsdings (egentlig for skrivebordet). Plass til oppskrifter bakerst (det meste jeg lager er utskrifter fra nettet - det blir mange løsark!), og pinner og sånt foran. Jeg har ikke noe før-bilde, men denne vinduskarmen (som befinner seg ved sofakroken min) er vanligvis full av garn, pinner og oppskrifter i et eneste kaos... Håper det skal gå bedre nå:o) Den fine stoffkurven fikk jeg av snille Marie ifjor, med adventskalendergaver i! Nå gjør den god nytte som hjem for pågående prosjekter. Akkurat idag matcher til og med kurv og prosjekt!;o)

I tillegg har jeg ei større kurvkiste fra Åhlens på golvet, full av garn og UFO'er. Hva gjør dere andre garnomaner for å holde orden??

Ha en superduper fredag!

7 kommentarer:

Eli sa...

Gratulerer med 18årsdagen Guro!! :)

Garn ja; jeg har for det meste hatt søte små bomullstrådsnøster som jeg har heklet disse gryteklutene mine av og har shoppet etter hvert så har ikke slitt noe med plassproblemer - før det siste halve året. Sånn kan det gå... Jeg har en krok ved siden av min go`stol i stua og der har jeg stående noe som egentlig er en aviskorg som jeg har garn i, og så har jeg bokser kjøpt på Ikea som jeg har fyllt opp; og jeg syns at det er veldig kjekt at det er lokk på de. Litt ute av syne ute av sinn men alikevel der :)-og ellers litt i poser her og der...... Og UFO`r mangler det ikke på her heller :P

Kos deg med garnet og ha en FLOTT helg Ellen :)

KLEM

Hobbykrabbe sa...

Hei!

Gratulerer så mye til Guro. Jeg er stadig innom bloggen din og finner mye spennende :)

Jeg har garn over hele huset. Jeg har en stor flettet kiste i kurv på stua som er stappfull av garn og UFO`er. I tilleg har jeg tre hyller i bokhylla på stua det jeg har oppskrifter, pinner og ja, kurver med garn. På hobbyrommet, gjesterommet, soverommet og i ganger er det en eller annen kurv eller pose med garn. Jeg har system i dat og vet hvor jeg finner det jeg skal ha. Kanskje det er like så greit å fordele det på flere rom, så ser det iksom ikke så ille ut :s ikke vet jeg. Jeg er støtt og stadig bestemt på å bruke av det garnet jeg har, men faller fort for nye fristelser som nye mønster og nytt garn...... Takke meg til en tolvmodig mann :)

Nå har jeg falt for uglegenseren til Silje :)

Ania sa...

Nydelige bilder av en flott ung dame :) Og digger kurvene (eller kanskje mer fargene oppi de :P) Ellers - er ingen garnoman så hah! :p

banglamarie sa...

Gratulerer til Guro :o)

Garn ja..... :P prøver av og til å organisere, men så har plutselig garnet formert seg og tar helt overhånd... :P

Kjekt å se korgen i bruk :o) Ellenprikkene :o)

Aquarell sa...

Gratulerer til en flott 18-åring! :)
Kurvene gjorde seg kjempebra! Er heller ikke noen garnoman, så har ingen ryddetips når det gjelder garn. :)

Anonym sa...

TUUUUUUUUUUUUUUUUUUUUSEN takk Ellen! Gleder meg noe helt utrolig til du kommer jeg ogsaa, litt sproott det der med alderen... Men jeg slutter aldri aa vaere gode lille Sumo-Guro vettu ;)

Anonym sa...

Hilsen Guro forresten <3