fredag 31. desember 2010

Enden er nær.

Evt. anden, siden det skal serveres andebryst til nyttårsmiddag her:o) Med Hasselbackpoteter og asparges. Nammm. Og creme brulee til dessert:o)

Jeg har ikke prioritert blogging i jula, så det blir bare en liten bildepost. Jula var forøvrig over før jeg fikk sukk for meg, i og med at jeg stilte på jobb igjen allerede 3. juledag. Men det har vært koselig likevel, syns jeg. Har hatt et alldeles nydelig julevær, med kuldegrader og snø - akkurat sånn jeg liker det! Jeg blir bare så glad av sånn vinter! Nå har vi dessverre fått et klassisk dritvær i anledning nyttårsaften, så jeg tror ikke det blir noen tur ut ved midnatt for å beundre fyrverkeri i år.

Ungene har reist med pappaen for å feire nyttår i Russland, og jeg har heldigvis fått nyttårsbesøk:o)

Så var det litt bilder.
Jeg fikk noen hjemmelagde gaver, jeg også. Det er bare det beste!:o) Jeg fikk bl.a ei kjempefin hekla veske av gode Eli, og her er jeg ute og lufter den på 1. juledag:o)
I det fine vinterværet fikk jeg også lufta den fine persianerkåpa jeg kjøpte på UFF i Oslo før jul. Den trengte forsåvidt å luftes, for møllkulelukta satt godt i;o) Har aldri hatt lyst på pels, men denne er bare perfekt til meg, og i god stand og kjempegod og varm!
 Knappene på veska (fra Snella&Petronella). DU er søt, Eli!
 NisseLeo på tur i julesnøen.
 Jeg syns det er ytterst sjarmerende med skispor på fortauene i byen altså!
 Leos klassekanin Felix måtte få smake julegrøten, han óg.
 Det var mye jeg ikke rakk til jul, men å pynte i oppgangen fikk jeg faktisk gjort.
Jeg snakker med Marek på Skype.
Med en ivrig blomstrende Azalea og Cheburasjka i vinterhabitt ønsker jeg alle en strålende fin avslutning på 2010 og start på det nye året!

2 kommentarer:

banglamarie sa...

Godt nytt år Ellen :o)

Eli sa...

Supersøte Ellen <3 Godt å høre at du koser deg med nyttårsbesøket; sånn skal det være :) Og den middagen høres god ut! Ønsker deg en finfin 1 januar og alt godt for det helt nye året *klem*