søndag 2. januar 2011

Jeg strikker det nye året igang.

Igår:
 Idag:

Det er deilig å være fri fra alle julegaveprosjekter, og bare kunne gå igang med det som frister aller mest!
Årets første prosjekt er stripegenser til Leo. Garnet er Malabrigo worsted i fargene Tuareg og Saphire green, kjøpt hos Loop Knitting i London. Jeg bruker denne oppskrifta fra Garnstudio, fordi jeg ville ha raglanfelling og strikkefastheten stemte med garnet mitt. Pinner nummer 5. Størrelse 9/10 år. Det går kjapt og greit, og garnet er helt supert å strikke med. Det er kjempemykt, men likevel stødig og lett å strikke jevnt med. En favoritt, rett og slett!:o)

Etter at nyttårsbesøket mitt reiste igår, så er jeg helt mutters aleine her. Rart. Veldig rart å våkne opp til helt stille hus. Men jeg prøver å nyte det. En dag, en fridag til og med, helt for meg sjøl, er noe jeg ofte drømmer om i hverdagen, så da er det bare å prøve å utnytte den når den først er der. Savner ungene, men har akkurat snakka med dem på Skype, og det hjelper! Idag er finværet tilbake, så jeg skal ut på luftetur nå, før jeg kan kose meg med mer kreativt etterpå.  Mon tro om ikke juletreet må bite i gresset idag også...

Godt nytt strikkeår!

6 kommentarer:

Eli sa...

Lekker genser! Håper du har nytt helt-alene-dagen din; det er nå godt det også sånn innimellom selv om de alle beste dagene er de helt vanlige hverdagene <3

Anonym sa...

ÅÅåå så hærlige farger!!! Den genseren tror jeg blir knall.

Og jeg er helt enig med deg, det er deilig å ikke ha juletingprosjekter hengende over seg nå - selv starter jeg året med et turkis garnnøste ;)
Så gøy å bare lage det en har mest lyst til :)

Og forresten så skulle jeg egentlig si til deg i den bloggposten for et par uker siden at jeg er så superimponert over alt det flotte du har laget til jul!!! Tøflene og de vridde halsene :)

Kos deg med strikketøy i kveld og ha en finfin uke og et kjempeflott år 2011!

banglamarie sa...

Lekre farger!! Ser ut som et deilig garn å strikke med. Kos deg masse :o)

...er en grunn til at jeg er fryktelig dårlig på hjemmelagde julegaver og bursdagsgaver... Jeg gjør alltid det som faller meg inn og klarer aldri spare på gavene helt til bursdag/jul :P Synes du er flink som lager julegaver!
Kos deg med "fri" fra julegaveprosjekter og med akkurat det som frister mest :o)

Ania sa...

Strikkeår du liksom :P Freshe farger, da :) God nytt år til deg og :)

Anne-Britt sa...

Hei og godt nyttår. Så freshe deilige farger. Kjempeflott genser. Og så fort det går hos deg da :)
Kos deg med strikkingen :)

Sonja sa...

Kjempeflotte farger! Ønsker deg en fin helg!
Klem