søndag 19. desember 2010

Snart jul...

Mens biscottiene ligger og avkjøler seg, så tar jeg meg tid til et lite førjulsinnlegg. Det blir ikke et stressinnlegg som dette fra ifjor. Jeg har klart meg bedre i år, syns jeg. Hatt lavere ambisjoner når det gjelder hva jeg skal rekke å lage. Ikke alle får hjemmelagede julegaver i år (heller), og det er helt ok!:o) Men noen gaver har det blitt - f.eks. sånne:
Og sånne:
Litt etter postens frister, men iallefall klar til å sendes!

Jeg hadde ikke helt trodd det, men det blir julekort herfra i år!
Jeg hadde en tur til Oslo denne uka for å skaffe visum til ungene. Og siden mitt ærend hos det russiske konsulatet gikk usedvanlig kjapt og greit, hadde jeg en laaang dag å slå ihjel i Oslo sentrum. Mitt første stopp på vei ned fra Drammensveien var Norway Designs. Tror det må være min favorittbutikk i Oslo, og spesielt papiravdelinga. Åååå - der er det bare fryd og gammen så langt øyet rekker altså!:o)
Denne gangen hadde jeg jo veldig god tid, så jeg fant ut at jeg skulle bruke kutteutstyret deres litt (de har en egen krok der man kan kutte papir, stanse ut figurer, binde inn med spiral ol.) Jeg fant meg noen ark veldig smårillet bølgepapp, og rullet ut snøkrystaller. De er så store at de er nok dekorasjon på julekort. Hipp hurra for enkel design, sier jeg bare! Kjøpte røde (litt mindre) og hvite kort også, og konvolutter, så nå har jeg faktisk fått sammen noen julekort (og til og med sendt noen!!). Har fått til julebilde også - selv om skriveren min streiker, så kvaliteten på utskrifta ikke er helt bra.
Her ser man bedre at snøkrystallene er i bølgepapp - fint med struktur, syns jeg.
Nå er det - skal vi seee... - 5 dager igjen til julaften. *puste-rolig* Huset ser ikke ut i måneskinn, men jeg har da iallefall kontroll på de fleste julegavene (ikke til dem jeg skal feire med riktignok - blir lavest prioritert liksom - men det skal vel ordne seg, det óg!). Pinnekjøttet er anskaffet også, og juletre er det noen som fikser for meg - rett fra skogen. Så det BLIR jul, det er jeg ganske sikker på. Hurra for det!:o)

Ønsker alle noen fine, småstressa siste-dager-før-jul!

6 kommentarer:

Unknown sa...

Hvert eneste år planlegger jeg at i år skal alle får hjemmelagde julegaver..., men som alltid "faller det i fisk". Jeg har laget færre gaver enn jeg hadde håpet på. Syns du har vært veldig flink, både halsene og tøflene er kjempeflotte.

Snøkrystallene du hadde stanset ut på ND var veldig dekorative, likte de veldig godt på "til og fra" lappene, det ble et skikkelig blikkfang mot gråapairet.

Ønsker deg fine dager før jul..., i ngen grunn til å stresse, julen kommer uansett!

klem

banglamarie sa...

Heldige de som får hjemmelaget julegave fra deg :o) Lekre ting du har laget!!

Ønsker deg gode adventsdager :o)

Pia sa...

Pust rolig, ja, det blir jul, uansett!
Flotte gaver og flotte julekort!

Ania sa...

Så flotte saker da :) Og et besøk innom ND er alltid kjekt!! Jeg har ingen julekort iår. Bare så det er sagt, så alle andre er så mye flinkere enn meg :)

Eli sa...

Finfine hjemmelagde julegaver; og både innpakning og kort = kjempeflott :) Vi så jo det at gråpapir var tingen i år - tror vi hadde det alle sammen; så vi har skjønt det! ;) :) Ønsker deg riktig så gode siste dager nå før jula ringes inn og så håper jeg at du finner både juleroen og julekosen min venn. Klem <3

Sonja sa...

Masse flott her ja :) Herlige julekort, med kjempeflott bilde!