lørdag 1. oktober 2011

Bloggbursdag! Og Epla-butikk!

Hipp hurra for bloggen min - den har overlevd i 5 år! Den har riktignok følt seg neglisjert fra tid til annen, men er nå i god form, og ser lyst på framtida;o)
Litt rart at det faktisk har gått 5 år siden det første innlegget 1. oktober 2006, men jeg er glad jeg har holdt det gående. Mange minner er lagra her som ellers ville vært glemt, eller i det minste gjemt i bildebiblioteket på dataen.

(Nei - jeg har ikke bakt bilkake til bloggen - bildet er lånt fra Mareks 5-årsdag;o))

For å feire bursdagen vil jeg gjerne gi en liten oppmerksomhet til et par utvalgte blogglesere. Uten besøk ville det heller ikke vært noen blogg, nemlig!:o) En STOR TAKK til alle som er innom bloggen min, og som legger igjen en hilsen i ny og ne!!
Så  – det er GIBORT-tid altså! Denne gangen har jeg lyst å gi bort to overraskelser.
For å være med i trekninga, må du legge igjen en kommentar og fortelle hvorfor du leser bloggen min:o) Jeg trekker to vinnere fredag 14. oktober (liker ikke egentlig så lange frister, men det måtte bli sånn denne gangen - må vente til jeg kommer hjem fra høstferie).


Men jammen har jeg annet å feire idag også - nemlig åpninga av den lille Epla-butikken min! Fant ut at jeg hadde lyst å prøve meg på det også, nemlig, og jeg håper du har lyst å besøke den óg:o) Velkommen skal du være!


Fortsatt god helg til alle! Håper dere har fått nyte siste lille anfall av sommer sånn som vi her i Bergen har. Nå er vi klar for høst!:o)

26 kommentarer:

Unknown sa...

Gratulerer... :O) Både med bloggebursdag og åpning av epla butikk!
Vi har blogget nesten like lenge, jeg startet min blogg i sept. 2006... :O)

Har vært inne på eplabutikken din og kikket..., så mye fint. Liker veldig godt pungene dine!

Lykke til!

NB: liker å lese bloggen din, blir alltid inspirert av det du lager, enten det er søm, hekling, strikking eller scrapbooking!

klem

Anonym sa...

Grattis med bloggebursdag, Ellen! Hurra!
Jammen må du (bloggen!) ha vært snill som belønnes med et fantastisk sommervær i dag :)
Jeg leser bloggen både fordi jeg kjenner deg fra guttene var små, og ikke minst fordi du lager fantastisk fine ting *jupp*.
Morsomt å se alle bildene dine også!

Nå skal jeg inn å snike på epla...

Klem, Anine
aninel@gmail.com

Tonje sa...

Så spennende! Jeg har jo vært så heldig å vinne hos deg tidligere, så må prøve lykken nå også :-) Jeg begynte å lese bloggen din fordi du gir meg mye scrappeinspirasjon, men oppdaget fort at du er veldig kreativ når det gjelder det meste. Liker veldig godt å følge med på 365-prosjektet ditt :) Ha en fin helg!

Line A sa...

Gratulerer med 5årsdag i bloggen din.. :)
Liker å lese bloggen din fordi du lager så utrolig mye kult, både syr, strikker, hekler og lage kort og LOer..
Og digger at du har bildedagbok gjennom hele året, DET står det beundring av! ;)
I tillegg sniker jeg fordi du opprinnelig er herfra ;)

banglamarie sa...

Gratulerer med dagen Ellen :)
Det er alltid inspirerende å stikke innom bloggen din å lese. Du er en av de mest inspirerende strikke, hekle, scrappe -damene jeg kjenner. Du er herlig og derfor er det alltid kjekt å stikke innom her for å se hva du har laget eller for å se hverdagsbildene dine. Stor fan! :o)

Gratulerer med Eplabutikk også. Så herlig. Lykke til med salget. Tror det kommer til å gå susende bra, for det du pleier å lage er suverent bra :)

Ønsker deg en god helg *klem*

Monstermønster sa...

Gratulerer med bloggebursdag! 5 er er en respektabel alder (bare spør femåringen min...) og håper du fortsetter i fem år til minst, det er alltid god stemnng å stikke innom.

Ann-Katrin sa...

Heia! Jeg har fulgt bloggen din en stund nå og jeg synes det er spennende med alt det fine du lager! :) Blir å følge deg videre! :) Gratulere med bloggbursdag! Hilsen Ann-Katrin

Eli sa...

Gratulerer med 5årsdag med blogging og med Epla-butikken din! Jeg blir inspirert av alt det flotte du lager og syns at nå gjennom dette året her så har det vært spennende å følge med på ett-bilde-om-dagen her hos deg, og jeg blir alltid glad av å kikke innom!

Ha en finfin kveld! Klem, E

Sonja sa...

Hei hei Ellen :) Jeg leser bloggen din for eg elsker å følge med på alt bedriver!!! Ha en god helg og god høstferie når den tid kommer! KLEM ps: savner deg :)

Hege F. sa...

Gratulerer med bloggebursdagen din! Er stor fan av Ellen, med og utan Kreativ krok! Like inspirerande IRL som på blogg :-)

Bloggen din les eg stadig, for å sette litt farge på kvardagen og for drøyme meg bort, til tider då strikking og hekling var litt meir innan rekkevidde! Er også ein stor fan av dine fine bilde, for eksempel 365-bilda :-)

Monica sa...

Gratulerer med både bursdag og epla-butikk.
Jeg er i bloggen din for å få mine nødvendige farge-kick, god humor, interessant lesing og MYE inspirasjon! :)

Anonym sa...

Hei Ellen!
Jeg liker å lese bloggen din for å se alt det fine du lager og alt annet du gjør. Og så er det gøy å lese fra turene dine i inn- og utland.
Gratulerer med bloggen og med butikken.

klem fra Anki

Elisabeth, innerst i veien sa...

Gratulerer med femårsbursdag - WOW!
Og med eplabutikk, lykke til!

Jeg setter spesielt pris på 365-dagersinnleggene dine (og lurer på hvordan du mekker så fin kant på de..).

Aquarell sa...

Gratulerer med 5 år med blogging!
Det er bestandig morsomt å stikke innom her. Du skriver så bra, og tar masse flotte bilder. Og det er flott å se alle de kreative prosjektene du har på gang. :)

Så snill du er som har give away når det er din blogg som feires. :)
Og gratulerer med Epla-butikk.

Ha en flott uke!

Anne-Britt sa...

Gratulerer med 5 års dagen. Så kjekt med give-away :) Og så flott at du har laget Epla butikk. Der var det masse fint og de fantastiske flotte pungene du lager :)
Jeg liker så godt bloggen din for her er masse inspirasjon å hente og i tillegg lager du så mye fint og alltid så flotte bilder å følge med på. Du er kreativ og dyktig. Ønsker deg en fin søndag videre og en god høstferie når den kommer :)

Liv Inger sa...

Først - gratulerer så mye med 5 årsdagen til bloggen. Jeg runder 4 år, men det har ikke vært en og samme blogg hele veien, tenk at du har holdt motet og bloggingen oppe så lenge.. Håper det blir flere nye år med masse kreative saker :)

Jeg vil melde meg på konkurransen ved å fortelle at jeg følger bloggen din (sånn to kreative sjeler imellom) Jeg misunner deg hekle og strikke egenskapen, du er veldig flink.

Fin oktoberstart til deg og gutta :)

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Hurra for din lille koselige Epla butikk :D
Gratulerer så mye Ellen :D
Også må jeg gratulere deg med 5 årsdag i bloggverden <3
Jeg synes det er utrolig kjekt å lese bloggen din og følge med på dine kreativekrumspring og hverdagen din :D
Håper på mange år til med blogging :D
Klem

Ania sa...

Hepp hepp!
Trenger man en grunn, altså?
Holder vel å kaste ett blikk på bloggen din for å skjønne grunnen, eller? :) Men ok, du er inspirerende, og det har du alltid vært. Glad for at du fortsatt blogger etter fem år! :)

storesøster sa...

Kjære strålende, fargerike, kreative Ellen! Bloggen din er en fantastisk inspirasjonskilde. Tror jeg må besøke deg oftere. Kanskje kreativiteten og produktiviteten smitter?

Hege sa...

heia Ellen!
Gratulerer med 5 år som blogger! Ikke gærnt det nei.
Hvorfor jeg leser bloggen din? Enkelt og greit i grunnen; du inspirerer meg veldig. Du skriver så lett og morsomt. Jeg føler meg nesten som en stalker, for jeg MÅ innom hver helg for å lese og se bilder fra uka di! SYns det er skikkelig imponerende at du klarer å ta bilder HVER dag!
Jeg håper du blogger lenge, lenge, lenge....
Ha en flott uke. Og kos deg med 5-årsbursdagen!
Nå skal jeg i Epla-shoppen din!

Klem fra Hege*

Ann-Kristin sa...

Gratulerer med både det eine og det andre!! Eg leser bloggen din pga bildene du legger ut av ein by eg bur i, og frå universitetet som eg forlot i 2005 med ein mastergrad i hendene. Så det er så mange minner:) Du er heldig som jobber der!

Hobbykrabbe sa...

Hei!

Gratulerer så mye med 5 års dagen og med epla-butikk.

Jeg har fulgt bloggen din lenge og er stor fan! Jeg liker at bloggen din er så allsidig. Søm, scrapping, garn og hverdagsliv. Spesielt innspirerende er 365-prosjektet ditt! Har en liten drøm om å gjøre det samme neste år, men er veldig usikker på om det kommer til å vare så lenge ;)
Jeg setter også pris på at du deler, og jeg får alltid svar på spørsmål! Takk for det!

Turid sa...

Hei Ellen,
Blir meir og meir imponert over kreativiteten din. Alltid spennande å sjå inn på produkta og bilda dine. Gratulerer med dei første 5 åra og lykke til med butikken, - fine ting du lager.

Lene sa...

Gratulerer med bloggbursdag og Epla-butikk!

Jeg har vært fast leser av bloggen din i alle fem årene. Grunnen til at jeg leser din blogg er at du lager fine ting, du tar kule bilder og du er flink til å skrive.

Lykke til med nye fem år :)

to vrange sa...

Gratulerer med 5-årsdag! Fine og koselige håndarbeidsblogger er alltid kjekt å lese, og blogger med flotte bilder (som din!) er ekstra inspirerende.

Pia sa...

Gratulerer så mye med fem år!
Jeg har fulgt bloggen din lenge, kanskje neste fra starten? Du var mitt første scrappeidol, og var vel en av de få som blogget, og jeg leste bloggen din i smug - på den tida turte jeg jo ikke å legge igjen kommentarer eller noe sånt. Jeg har alltid beundra fargesansen din, kreativiteten. Jeg lagret mange av LOene dine som du la ut på Minneriket, og så ble jeg skikkelig stolt når jeg etterhvert liksom har blitt en slags venn. Og nå merker jeg at jeg bare kan fortsette å skryte, men da spolerer jeg vel alle mine vinnersjanser;)
Uansett - du er ei flott og flink og oppegående dame!