søndag 8. januar 2012

Testing testing

Det nye året starta dessverre ikke akkurat med futt og fart og masse inspirasjon og energi... Den første uka gikk igrunnen ganske trått. Men det hjalp litt på med litt lys og til og med sol på slutten av uka, og så helg. Men jeg vil gjerne ha mer lys, takk! Idag er det mandag og grått og vått og trist igjen...

MEN - jeg er litt igang med nytt år, blanke ark og fargestifter og hele greia! Har fått testa min nye symaskin, for eksempel. Det er en Brother NV30. Har ikke prøvd alskens pyntesømmer og sånt enda - ja, jeg har vel strengt tatt bare sydd rettsøm foreløpig...;o) Men man skal jo venne seg til en ny maskin, og nå syns jeg det går finfint! Tror nok vi skal bli riktig gode venner, jeg og 'broren' min!:o)
Jeg starta med å sy noen sminkepunger i en litt mer 'chubby' modell. De blir lagt ut i Epla-butikken om en dag eller to. Den trenger å fylles opp litt (butikken altså), så her blir det endel sånn småsying framover, men jeg har også et par skjørtideer som venter på å bli satt ut i livet.
Jeg har, forståelig nok, fått noen spørsmål om hva jeg sydde på før, siden dette er min første symaskin. Jo, det var en maskin jeg lånte av Guro, niesa mi, da hun reiste til Wales for å gå på skole. Da hun kom tilbake ifjor vår var jeg jo kommet skikkelig igang med å sy, og hadde slett ikke lyst til å levere den tilbake;o) Hun er veldig snill da, så hun kom ikke og tok den heller... men jeg tror hun var ganske glad for julegaven jeg fikk, hun óg...;o)

Ellers - det er litt rart å ikke ta bilder hver dag. Litt deilig óg - men jeg går fremdeles automatisk og ser etter motiver. Igår, for eksempel, hadde sikkert dagens bilde blitt noe sånt:
Har ikke vært borti verre juletre! Sinnsykt tett og vanlig, norsk gran = kilovis med barnåler! Neste år skal jeg ha et med sånn cirka 10 greiner! Men jammen er det godt å ha det gjort. Masse plass i stua plutselig!:o)

Jeg ser at Benita, som jeg ble inspirert av, er igang med 366-prosjekt igjen, og vet at endel andre bloggere gjør det óg. Syns det er et artig prosjekt, og er kjempeglad for at jeg har gjort det. Dette året skal jeg nok også ha noe slags foto/dagbok-prosjekt, men da bare ei uke eller en måned. Har en idé, men får se hva jeg ender opp med.

Ha ei fin uke, alle sammen!

4 kommentarer:

Ann Hedvig sa...

Takk for sist, var veldig kjekt :o)

Må bare si at jeg digger juletrebildet ditt, hihi

Anonym sa...

Godt nyttår søta! Og grattis med ny symaskin :) Den så skikkelig bra ut!!!
Håper vi får muligheten til å møtes i 2012 også da, kan hende vi skal ta oss en tur til Berrrgen i løpet av våren faktisk ;)

KLem

Anonym sa...

den "chubbye" var sååååååååå skjønn!! Spørs om det ikke er en må ha;-) Og grattis med egen maskin!!

U.

Eli sa...

Har du fått tak i "leppelåser"? Jeg gleder meg til å se de altså :)- og slit`an med symaskinen!! Godt å ha jula ute av huset; spesielt når den ser sånn ut *fnis* Vårt tre stod inne i over en mnd og tok ikke til seg vann den siste 1,5 uke men drysset knapt alikevel. Sånne trær syns jeg er kjekke å ha i hus :) Men jula er absolutt ryddet bort her også, og det er godt. Nå skal man nyte hverdagene til fulle :) :)

KLEM