tirsdag 10. april 2007

Halleluja!!!

Nei, jeg har ikke sett lyset - men jeg har sett scrappebordet mitt!!! Og det er lenge siden sist, gitt! Fikk ånden over meg og rydda her igår, og nå sitter jeg bare her og beundrer verket;o) Nesten så jeg ikke tør begynne å scrappe igjen - frykter at det ikke går lang tid før det er helt kaotisk igjen... Må bare sitte her litt til og nyte synet *hihi*
Må jo legge ved litt dokumentasjon også, først sånn det ser ut til vanlig, og så bilde fra idag!:o)

13 kommentarer:

Kjersti sa...

*fnis* så fint du har fått det! Og gosj - du har det faktisk nesten mer rotete enn meg til tider! Takk for det før-bildet - det fikk meg til å føle meg bedre *fnis*

Anette S sa...

Wow! Imponerende! Både imponerende rotete og ryddig! *fnis* Håper du scrapper litt til tross for den truende ryddige plassen! Ikke dumt nabolag å besøke, det jeg bor i! Jeg elsker dette stedet. Da skal jeg se ekstra etter deg neste gang du er i Oslo. Kanskje vi sees på café eller i parken ;)

Lene S sa...

hi hi hi! Og jeg er glad det er andre som har det like rotete som meg.... Det er jo helt fantastisk at vi klarer å få det sånn LOL

Gøy å se hvor du scrapper :o)

Cecilie sa...

*fnis* Kjersti sa det så fint! Nå fikk jeg nesten _litt_ bedre samvittighet ovenfor mitt eget ganske så rotete scrappebord...:). Håper du koser deg stort med nyryddet bord og scrapping!

Ellen* sa...

Hehe - så fint at jeg kan få andre til å føle seg bedre...:o)
Og dere ser jo ikke alle lagene nedover engang, siden bildet er ovenfra... Bruker å føle meg som en arkeolog her, hver gang jeg skal finne noe som jeg vet ligger der en plass.

Hilde sa...

wow!!! Det ble forandring gitt!!
Det første bildet er til forveksling lik pulten min til tider *fnis*

Ha en flott uke!!

Kathrine sa...

Å så deilig det ser ut å sitte fremfor et vindu! Jeg har det ganske rotete jeg også - elendig på å rydde underveis og rydder ikke før det er så mange lag med rot at jeg mister alt jeg prøver å scrappe med. Så hvis andre føler seg bedre av å se ditt bord kan jeg sende deg en hemmelig mail med bilde av mitt en gang ;)

Catrine sa...

Hehe, så flott og ryddig du har fått det! :)

Kirsten sa...

Gosj, det var virkelig kaotisk også *fnis*
Jeg skal ikke prøve å si at jeg ikke har sett sånt rot før altså....
Men så flott det ble!
Håper du får scrappet masse igjen nå da ;)

Ania sa...

OMG, og jeg som trodde jeg hadde det verste bordet i mils omkrets *fnis* S å flink du har vært da :D Og kast deg ut i det! :)

Unknown sa...

he-he..., kjenner meg igjen..., sånn ser mitt scrappebord ut nesten altid..., misunner deg det store flotte vinduet med mye lys...

Ha en scrappende kreativ uke... ;-)

Anonym sa...

*skrattar högt* Tur att det är fler än jag som lyckas ha ALLTING framme samtidigt... Men det är skönt när det är städat - även om det sällan vara särskilt länge... ;o)

Är ny läsare här, har lagt en av dina LOs i mitt "att lifta"-centrum i lilla hjärnan, så jag är självklart här för att dregla efter fler av dina roliga layouter! ;o)

Sonja sa...

Hei

Ja der var det blitt orden! Håper du får ei fin helg og at du har tenkt deg på treff til uken!