fredag 20. april 2007

Journaling-trøbbel

Her er to LO'er som har ligget ett år i hylla her og ventet på tekstinga. Det skjer jo innimellom at alt annet er ferdig, men jeg føler ikke at jeg har helt klart hva jeg vil si, eller jeg gidder ikke skrive akkurat da, og så blir det utsatt til seinere. Dette skjer ofte hvis jeg har planer om litt mye tekst, og ihvertfall hvis den skal være skjult (for da vises det jo ikke at det mangler noe...) Disse to sidene skal guttene ha i albumene sine, og tanken var at jeg skulle skrive noe om meg på de tagene. Hadde først tenkt noe á lá Liker/Liker ikke eller noe sånt, men så er det tre tager, og jeg finner liksom ikke noen god løsning. Er det noen som har noen forslag, så rop ut!! Jeg vil ha disse ferdig nå!!
Det er sikkert noen som kjenner igjen oppsettet her, forresten. Det er en scraplift av en LO fra Basic Grey-galleriet som jeg vet at mange andre også har scrapliftet.


4 kommentarer:

Unknown sa...

Så fine LO'er du har laget, med så flotte bilder av deg. Jeg har også endel LO'er som mangler tekst, desverre, men nå har jeg skjerpet inn. Nå tvinger jeg meg selv til å lage ferdig før jeg begynner på en ny...

Kan du ikke skrive tørre fakta om deg selv på den ene tagen. Gode egen skaper på tag nr. 2 og litt om hvor glad du er i vedkommende på tag nr. 3... :-)

Ønsker deg en scrappende gal kveld og weekend!

Kathrine sa...

Hva med "mamma om mamma", "mamma om leo/marek" og "leo/marek om mamma" ?

Så får dere deres oppfatninger av hverandre dokumentert på et viss tidspunkt. Det skal jeg begynne å gjøre når niklas kan si mer enn "mamma sove ikke no"

Flotte loer forresten!

Ania sa...

LOL...ett år?? Jaggu *fnis* Kjempeflotte, og jeg likte Kathrines forslag!! :) Journaling er forresten en ting jeg suger skikkelig på selv, jeg VIL ha LO'er med masse flott journaling men når jeg sitter der så blir det bare til at jeg dropper det eller skriver masse "blablabla" bare for å skrive noe :P

Ellen* sa...

Kjempebra forslag - tror jeg skal klare å få skrevet noe nå!:o)