søndag 17. oktober 2010

Månedens masker : OKTOBER

Jeg strikker fortsatt. Og hekler. Blir nesten litt manisk innimellom, for det er så masse jeg har lyst å begynne med! Og bli ferdig med også, så klart!;o)
Hva har jeg laga siden sist, da, tro? Jo, jeg har laga det jeg lodda ut i GIBORT'en min, så klart.
Og så strikka jeg et par gaver til Guro, siden vi skulle treffe henne i London. Først et par pulsvarmere...
 Marek er modell. Ja, vi har sett Karate Kid;o)

Her er de kommet på den rette eieren. Oppskrifta heter Great weekend mitts og er henta herfra. Syns de er helskjønne, og kommer til å strikke flere! Disse er strikka i et dansk garn jeg kjøpte i København - BC Semilla Fino. Det er økologisk ull og kommer i nydelige farger. Det skal egentlig være knapper langs hele "knappestolpen", men jeg fant denne fine, som egentlig passa best helt aleine. Tok mindre tid å sy på også...;o)

 Jeg strikka en Vridd hals til henne også, i det det blå Malabrigo-garnet jeg strikka skjerf i. Jeg glemte å ta skikkelig bilde av halsen, men hun har den på seg på bildet over - fra frokost på Starbucks:o)

Og her er skjerfet mitt ferdig også. Mjukt og varmt, som skjerf skal være!
Garn: Malabrigo worsted, 200 gram
Oppskrift: Garnstudio (med modifisering)
 Takk til Leo, som var fotograf ute i mørk høstettermiddag!

Ellers har helgas prosjekt vært dette - et oldemorsteppe à la Olava. Jepp, her er det skikkelig herming på gang, for jeg syns det virka som en god idé, nemlig - tynt garn (Rauma finull) og tjukk heklekrok. Det går temmelig fort også. Jeg har hekla 6 ruter og er halvveis. Blir et babyteppe dette, tror jeg. Det skal toves - og det blir spennede å se resultatet!  Men nå har altså Synnøve Olave prøvd før meg, så jeg forventer at det skal gå bra med mitt óg:o)
Det var alt for denne måneden, tror jeg. Skal snart begynne på uglegenseren min. Må bare gjøre ferdig noen pulsvarmere som jeg har lovt bort - tror noen venter på dem, nå når det faktisk er pulsvarmervær ute...

Ha ei fortreffelig garngledeuke!

6 kommentarer:

Eli sa...

Pulsvarmerene som Guro fikk er SÅ flotte!! Heldige henne :) (ja for den vridde halsen også) Skjerfte ditt ble virkelig fint og en flott farge til deg. Oldemorsrutene er skikkelig herlig fargerike; gleder meg til å se teppet ferdig. Ha en finfin dag i ruskeværet og kos deg med heklingen og strikkingen; ingen tvil om at du er effektiv! :) *klem*

Tonje sa...

Så produktiv du er!! Kjempeflotte ting du har laget. I dag kom pulsvarmerne som jeg vant hos deg frem, og de er tatt i bruk allerede. Likte de veldig godt :-)

banglamarie sa...

Lekre ting du lager!
Takk for inspirasjon i massevis!!
*klem*

Mimmi sa...

Hei,hei.hei og hei ;))

Idag fikk jeg gaven fra deg..danse..danse...:))
Har vist den fram på bloggen min!
Du er bare sååååå flink!!!

Vinnelykkeklem fra Mimmi:))))

Anne-Britt sa...

Her var det mye lekkert. Så utrolig flott farge på sjalet ditt. Nydelige pulsvanter også, heldige Guro som fikk både sjal og pulsvanter. Du er virkelig kreativ og flink.

Anonym sa...

Åååå så mye fint!!!
Den vridde halsen falt jeg pladask for :o) Sånn tror jeg jeg vil prøve meg på ;)