lørdag 27. januar 2007

Juhuu - vinter i Bergen!!:o)

Ja, nå har det vært vinter
her i opptil flere dager!!
Har dratt Leo på akebrett til barnehagen et par dager den siste uka, og han fryder seg! Vil helst være ute og leke da, og ikke gå noe sted i det hele tatt!:o)
Idag har vi vært en tur i parken og akt litt (dvs. ungene

har akt - mammaen har sett på og tatt bilder).
Mye snø er det jo ikke, men nok til at det går an å ha det gøy! Men tenk det - mange bergensere syns det er både kaldt og fælt, og ville heller hatt tilbake det endeløse regnet! At det går an!!!



Ellers har jeg fått pakke fra Hobbyhimmelen idag! Med ting jeg skal bruke til DT-bidrag i februar. Og så fikk jeg pakke også, fra sjefsengelen:o) - som takk for innsatsen i 2006. Det var denne boka: Photo decor av Donna Downey! Supert, jeg har ei anna bok av henne, og digger den! Tusen takk, Geirun!

7 kommentarer:

banglamarie sa...

Ja det er GØØØY med snø :) Endelig fikk vi her vestpå litt snø også :)

Flott bok du har fått!! I love it!!

Ania sa...

Wee! Du har egentlig rett - snø er gøy for ungene *fnis* Jeg er bare deppa fordi jeg ikke har noen kul kamera å ta bilde med *mumle* Men..kan vel ikke nekte ungene å være ute fordi jeg ikke har et skikkelig kamera å ta bilder av dem med kan jeg vel? Hm :P Og åh, du har den kule boka jo...den jeg ikke har :P Må jeg ha den jeg og? :p

Eli sa...

Snø er GØY - og ekstra deilig når ungene kan leke og mor få ta bilder; der er vi på bølgelengde altså *knis* Flott bok du fikk - lurer på det samme som Ania nå jeg da; må jeg ha den jeg og? :p

Kathrine sa...

Snø er kult :)

Heidi sa...

Snø ER gøy Ellen!!!!!! (Men nå er det nok her på Gjøvik altså..he, he..)Guttene har med seg akebrett i barnehagen hver dag, og kommer hjem med røde kinn og totalt utslitte små ben...
Flott gave du fikk også!!!

Gleder meg til å se diva bidragene dine!!!

Heidi

Catrine sa...

Snø er moro ja! :)
Flott bok du har fått!

Lykke til i divafinalen! Flotte bidrag du har levert! :)

Linda sa...

Oj, snø!!! Det var nok moro ja. :-)
Her begynte vi å få en smule for mye snø og snøfall, men idag har det jammen begynt å regne bort igjen. Jaja, litt kan vi nå få beholde.

Ville bare ønske deg ei flott helg, Ellen,:-) og si at jeg digga den LOen din om drømmer som du leverte på minneriket! Det var som tatt ut av hodet mitt. Hehe. Har lurt på å lage noen sånn LO, men det er noe med BOM jeg ikke takler.