mandag 16. mars 2009

LSS-premie fra Hobbyhimmelen

Jeg vant jo Last scrapper standing på Minneriket før jul, og premien var gavekort hos Hobbyhimmelen. Det har jeg nå brukt, og her er det jeg kjøpte. Det ble endel kartong - det bruker jeg mye mer av enn mønsterark, når alt kommer til alt. Den prikkete kartongen er jo helt topp for en som meg, forresten!:o) Ellers gikk det mye i bokstaver og litt bling. Herlig med pakke i posten uten at det merkes på kontoen altså! Tusen takk Hobbyhimmelen!:o)

Igår hadde jeg noen timer med hjemme-aleine-tid, takket være bábusjka, som gjerne tilbringer hele dagen på badeland med guttene. Det er sprek bestemor det! Den dyrebare tida ble brukt til litt klesvask, litt baking, og ellers lesing og scrapping. Jeg leser Camilla Läckberg sine bøker for tida, holder på med den femte nå. Når jeg først begynte, var det ikke så lett å slutte, fant jeg ut. God krim altså!:o)
Og så fikk jeg scrappet noen sider, og det var deilig. Har lyst å komme skikkelig i siget igjen, å ha inspirasjon til å prøve nye ting og sånt! Vel, vi får se nå da... Har ihvertfall rydda litt på plassen min - det bruker å hjelpe litt...;o) Vel - her er den ene av layout'ene:

Dette er et typisk hverdagsbilde, og det er tatt ei februarnatt for et par år siden. Sånn har vi hatt det mange mange netter, bare med meg innimellom der. Jeg har tenkt så mange ganger når jeg har våkna om natta - inneklemt mellom disse to - at jeg skulle hatt noen til å ta bilde. Men så er det jo ikke noen der, så da ble det til at jeg smøg meg ut og tok et bilde av de to som lå igjen;o) Anyhow - koselig minne å scrappe - om ikke lenge er de for store til å komme inn i senga mi, og da er et minne i albumet fint å ha.
De røde strømpene fra forrige innlegg er ferdige nå, forresten! Nå tenker jeg å strikke skistrømper - stipete i svart og hvitt! Blir ikke ferdig til denne påska kanskje, men iallefall neste...

3 kommentarer:

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Kjempe flott premie du har fått, deilig med masse nytt og spennende uten at en merker det på kontoen :)
Kjempe flott layout du har laget, jeg digger de sterke fargene du bruker, og jeg synes det er et herlig minne du har fått scrappet.
Det er så viktig, tiden går alt for fort.
Ha en flott uke,
stor klem

Ann Hedvig sa...

Herlig premie du hadde plukket deg ut!

Og den sandwich situasjone der har nok jeg vært i en del ganger også. Men her har de en pappa som ligger ved siden av da, men mamma som ender mellom dem likevel ;o) Og helst litt oppå meg også.

Maria Therese sa...

for en herlig pakke :-D