fredag 6. mars 2009

Vinterferie:o)

Først litt scrapping:o) Det ble ikke mye av det i februar - bare et par sider. De skulle være til M-game, men jeg rakk ikke å ta bilde av dem og levere før jeg reiste, så da så... Nå har jeg gjort det, og her er den ene (den andre ble plutselig såpass personlig at jeg vil bare ha den for meg sjøl). Men denne altså, var til gjenbruksoppgaven, og stikkordet var gjenbruk av emballasje. Bølgepappen er fra ei scrappepakkeeske. Og så prikkeark fra Imaginisce da. Digger prikker!:o) Bildene er fra en fotosession i botanisk hage i høst, og Guro er fotografen.Såh altså - denne uka har det vært vinterferie her. Vi har vært på en liten utflukt til østlandet. For å få vinter - hahahah! Der var det mye snø, nemlig!! Det var også en masse onkler, tante, fettere og kusiner - kjempekoselig å treffe slekta. Her er 5 stk. fettere og 2 stk. kusiner - yngstejenta Annabell kom ikke med på disse bildene, dessverre.
Utafor Kon-tiki-museet.

Nintendokos om kvelden.

Og så var vinterferien over for min del - har jo ikke lyst å bruke opp alle feriedagene mine allerede nå, må vite! Men guttene er ute på egenhånd altså. Første gang at begge to er på så lang tur uten mamma. De er i Trondheim hos bestemora, og skal være der ei uke. Nå er vi ca halvveis, og jeg savner dem!!! Tipper de savner meg også litt, men jeg tror de har det strålende, med full oppmerksomhet og oppvartning, lekeland og badeland og BurgerKing og andre herligheter;o) Her er de knipset på Gardermoen før avgang. Litt skummelt var det nok å reise aleine, og storebror ble litt molefonken før avgang, men det gikk så fint så.
Så jeg er altså aleine hjemme, og prøver å nyte det som best jeg kan. Deilig, men som sagt - jeg savner ungene og kos og klem Men imorgen skal jeg være kreativ, har jeg tenkt! Det blir fint!!:o)

God helg, alle blogglesere!!

1 kommentar:

Anja-Elin ♥ Vakre augeblikk sa...

Koslig blogg du har :) God helg til deg! Godklem