fredag 20. mars 2009

Påskeegg anyone??

Siden jeg har nådd 15 000 besøkende, og sola skinner og fuglene synger, og det er fredag, og jeg har kjærestebesøk, og ja, jeg er i det hele tatt glad:o) - sååå har jeg lyst å gi bort et påskeegg til en av dere der ute. Påskeegget blir fylt med snop - litt scrappesnop og mye snopesnop;o) Jeg gjør det veldig enkelt - dere legger inn en kommentar og foreslår enten dere selv eller en annen som mottaker av påskeegget. Så trekker jeg en vinner mandag morgen:o)
Og en spesiell oppfordring til dere som ikke har blogg (og kanskje ikke er scrappere engang): Det går fint an å skrive kommentarer likevel!:o)
Så - hva venter dere på?:o)

Ha ei sprudlende vårhelg, alle sammen!!

15 kommentarer:

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Så gøy da Ellen, og flott påskeegg.
Jeg foreslåt at Eli fortjener et påskeegg, fordi hun gjør meg så glad :)

Ellers ønsker jeg deg en nydelig helg med kjæresten og nyt det flotte været vi har.
Stor klem fra meg

Camilla G sa...

Jeg kjenner ikke så mange personlig, så jeg er så frekk at jeg ønsker det til meg selv:) Men jeg hadde så klart delt snopesnopet med min Øyvind!
Jeg også er glad, riktignok er jeg låst på jobb, men jeg fikk en smak av våren før jeg reiste ut på jobb, og gleder meg helt villt til å komme hjem igjen og nyte våren, og gå mange lange turer!! Og så har jeg en kjempeflott ferie bak meg, så alt er bare bra!!
Ønsker deg en riktig fin helg.

_Kine sa...

Jeg syns Ania burde få påskeegg! For da kan du overrekke det personlig, og når hun åpner det kan du titte nedi og late som du ikke husker hva du puttet oppi, også sier snille Ania at du kan få en godteri eller to :)

Ellen* sa...

Hehe Kine - du er nå søt! Fin plan!:o)

Ania sa...

LOL @ Kine!!! :D
Og jeg som skulle innom for å foreslå Kine da, hun er jo bare SÅ snill og god <3 :D :D
Og så ville jeg ønske deg en riktig god helg atte :D

Anonym sa...

Grattis med 15.000 besøk (kanskje godt det er i bloggen og ikke hjemme *knis*) Øh, tilbake til temaet - Påskeegg... Jeg er jo i slanke-modus, så snopesnop er litt fy-fy akkurat nå. Men Cecilie har fortjent et egg med snop (og kanskje scrappesnopet får frem motivasjonen for scrapping igjen - savner å se hennes kreasjoner nemlig ;))

LilleAsk sa...

Jeg vil gjerne foreslå at moni fortjener et påskeegg. Hun fortjener en oppmerksomhet til påsken.

Eli sa...

- og jeg som tenkte på Vibeche når jeg leste posten og ser at hun har tenkt på meg også <3 En fantastisk god venn som jeg har blitt kjempeglad i!

- og så snill du er Ellen! Et virkelig knallekkert egg og sååå koselig gjort da.

Nyt helgen med kjæresten :)

KLEM

Kathrine sa...

Juhu! Påskeegg! Hvis jeg får det lover jeg å dele med Niklas, er jeg nobel nok da? *knis*

Ellers syns jeg feks Bangla kunne fått et egg, hun ser jo så trivelig ut.

Anonym sa...

Jeg foreslår at Maren fortjener påskeegget, for hun er så flink å gi til andre gjennom hele året og hun viser at hun bryr seg om sine medmennesker enten det er naboer, kollegaer eller oss scrappejenter.

Riktig god helg til deg og dine.

AnkiS

Anonym sa...

Åhhh...jeg har lyst til å foreslå jenta mi Karoline, hun er alltid blid og snill :) Også vil eg benytte sjansen til å skryte litt av deg, Du er så flink og kreativ må alltid innom bloggen din å bli inspirert:)

Marit sa...

SÅ kjekt med påskeegg da!
Og jeg er så ego at jeg foreslår meg selv siden jeg aldri fikk noe slikt da jeg var barn,men det er aldri forseint da....*s*

Anonym sa...

Hei og grattis med besøket!

Jeg foreslår vår felles venninne Grethe H fordi hun fortjener det - blant annet fordi hun alltid er så klok å snakke med.

Klem, Siri

Sonja sa...

Heisann Ellen!

Gratulerer med mangen Bloggbesøk!
Jeg foreslår Maren i Myra til påskeegget for di hen sprer så masse glede!

Ha en fortsatt fin helg!

Klem fra meg

Karin sa...

Ååå tack så mycke för ditt inlägg!! Kul att veta at man har nån från grannlandet som tänker på en!! Härligt att få se lite Norska, som du kanske vet så kommer min mammas från Norge!
Längtar till familjen när ja läser din blogg och ser Norska!

Underbart påskägg!!
Jag skall nog påskpynta med mina döttrat när dom kommer på måndag!

KRAM
Karin