fredag 6. mai 2011

365 : dag 120-126

FREDAG!!! Jeg er SÅ klar!

365-prosjektet mitt humper og går sånn noenlunde av seg sjøl. Har fremdeles ikke glemt bilde en eneste dag - det er jeg fornøyd med. Noen har spurt om det blir fotobok av dette til slutt, og det blir det. Jeg tenker meg en enkel layout med ei uke pr oppslag, og ei linje eller to med tekst under hvert bilde. Det blir superspennende å se et helt år samla sånn.
Scrapping pågår!
Jeg var på scrappetreff  på lørdag, og ALLE scrappa eller lagde kort! Ikke en heklekrok eller garnstump å se! Det er lenge siden sist for min del altså. Men veldig koselig, og veldig gøy å scrappe igjen:o)
Søndag i byen. På vei fra utstilling med IS i blikket:o)
Vanskelig å gå forbi sånt som dette uten å ta bilde!
Familierebusløp med Leo sin klasse. Starta fra skolen og endte opp i 'Bjørnarskogen' (som ikke er noe offisielt navn, men skolen bruker denne plassen masse og kaller det det. Det er oppi skogen på vei opp til Løvstakken.) Kjempetrivelig ettermiddag med bål og pølser og unger som sprang rundt i skogen. Veldig fint å endelig se denne plassen som ungene har referert til utallige ganger siden 1. klasse.
Husmorferietur til Berlin bestilt - gleder meg!!
Tung-i-ramen. Mitt første nudelbekjentskap - inntok nærbutikken min i Tromsø sånn cirka 1990. De er tynnere (og bedre) enn MrLee - og smaker studentliv og den første kjærligheten:o)
Utsikt fra lunsjrommet idag. Til å bli litt trist av egentlig. En stor flott plass mellom UB og ærverdige Fastings Minde på haugen bak, med Sjøfartsmuseet til venstre og Humanistisk fakultet til høyre. Plassen var blitt ganske 'herpa', bla.a av anleggstrafikk i forbindelse med oppussing av fakultetet - men nå har de jobba og jobba i ukesvis der ute, og jeg hadde store forventninger til et flott uteområde. Men hva gjør de? Jo - legger vegg-til-vegg asfalt! (Det fortsetter ut til både høyre og venstre) Sukk og snufs! Sikkert billig og lett å vedlikeholde, men så totalt usjarmerende og stygt!:o(

Men NÅ er det HELG! Håper alle nyter den!
:o)

5 kommentarer:

Anne-Britt sa...

Så masse flotte bilder. Alltid kjekt å titte innom deg :) Og tenkt at du har scrappet - ikke dårlig :) Skal bli spennende titte i albumet når det er ferdig med hele året :) Jeg elsker virkelig japanske kirsebærtre. De er nydelige nå i mai. Ønsker deg en fin fredag og en fin helg.

Aquarell sa...

Kjempefine hverdagsbilder, blir koselig med en bok over hele året på den måten. :)
God helg til deg og dine. :)

Monica sa...

Du er så flink som klarer fullføre bildeprosjektet, jeg er utrolig imponert! :)

Pia sa...

Så det går an å scrappe etter en laaang scrappepause? Nå har jeg nemlig pakka bort alt, og frykter at det aldri vil bli tatt fram igjen....
Flotte, varierte bilder!

Ania sa...

Digger trebildet med de frodige og herlige blomstene, og YAY for treff der ALLE scrapper/mekker kort! :D