tirsdag 17. mai 2011

Hurra for 17. mai!

Ahhh - jammen er det deilig å komme hjem og få av seg finklær og finsko på 17. mai! Det er vel nesten det beste med hele dagen;o)

Vi har hatt en fin og helt tradisjonell 17. mai - våkna av salutten, på med finklær, oppmøte på skolen, taler og sang, tog til byen, flaggtoget gjennom byen, fullt av folk, mye rart å se på i hovedprosesjonen, buekorpstromming, altfor lite korpsmusikk, is, sol, regn, vårruller (merkelig nok den nye 17. maimaten!), rømmegrøt og spekemat, kaker og brus - og så droppa vi ettermiddagsunderholdninga på skolen i år. Det må være lov når minst 2 av 3 ikke har lyst;o)

Jeg tar bestandig et oppstilt 17. maibilde av ungene om morgenen, mens de enda ser rene og pene ut. Det er artig å sette dem etter hverandre og se hvordan de vokser:o)
(klikk for stor versjon)

Håper dere alle har hatt en finfin 17. mai!

7 kommentarer:

banglamarie sa...

Gratulerer med dagen :)
Flotte 17mai-gutter!
Ønsker dere en fin 17mai-kveld :)

Ania sa...

God ide med faste bilder :) Er alt for dårlig på sånt, sukk! Vårruller, mm...:) Her var det rømmegrøt, spekeskinke, kringler, panna cotta, pavlova, iskake, jorbær blah blah blah = stappmett ania :)

Unknown sa...

Gratulerer med dagen... :O)
Mye som skjer i Bergen og lett å skjønne at dere har hatt en flott dag!

Fint bilde av guttene, :O) jeg passer også alltid å ta en oppstilt bilde mens klærne er rene og pene... :O)

Ønsker deg en fortsatt fin 17. mai kveld!

klem

Pia sa...

Du er flink med sånne faste bilder! Her er vi fornøyde og slite:)

Pia sa...

slitne...

Anne-Britt sa...

Gratulerer med dagen.
Så fine gutter. Kjekt minne å ha sånne bilder hvert år.

PS Selvfølgelig ville jeg være med på give away'en din. Så fine ting kunne jeg ikke gå glipp av. Tenk å få en "Ellen" lommebok ;)

Eli sa...

Høres ut som en fin 17maifeiring :) Og gutta er jo så flotte!! Artig å se bildene sånn; de vokser til ja. Håper at 18mai ikke har vært så ille heller :) Klem