lørdag 28. mai 2011

365 : dag 141-147

Litt forsinka posting denne gangen, pga. en festlig fredag:o) Men her er uke 21 av 2011:
Blomsterbilde igjen gitt! Tok visst ingen andre. I tillegg til å være svære og veeeldig rosa, så lukter disse skikkelig sterkt! Heldigvis liker jeg lukta - det er helt hagestemning i stua;o) Syns det lukter litt roser, men det er vel sånn peoner lukter da:o)
Nye puter (eller egentlig putetrekk) til sofaen.
Trist uteplass. Vil heller ha det sånn som for eksempel 30. mars!
Endelig kom jeg meg på kamp. Det krevde en god porsjon viljestyrke midt i middagskvilen! Denne gangen ble det seier ørten-2 - var visst ingen som holdt tellinga helt;o) Vår mann er nr 11.
Gullregnen nærmest flommer over av blomster, byen er klar for Festspill og Nattjazz, og Edvard'en står der og kiker med ei måse på hodet.
Jeg hadde 15 minutter å slå ihjel i byen, og kjøpte meg likegodt et hjerte. Av stein riktignok, men det har så fin form og farge:o)
En liten tjuvstart på årets blåtur med utrooolig kjekke kollegaer:o)
Har ikke hatt det så morsomt på lenge lenge!
-og Markus: Jada, du er med!;o)

Ha ei artig helg!

6 kommentarer:

Ulrikke sa...

Puh! Jeg ventet spent på oppdateringen denne uken. Var redd du skulle publisere bilde av undertegnede i en litt uheldig posisjon på krypeloftet. Men i Ellens kreative krok, er man ikke ondsinnet, heldigvis :-)

Hege sa...

Der kom oppdateringene ja! Jeg koser meg skikkelig med å følge ukene dine i bilder. En kjempeide egentlig! Og du er jo så flink til å ta bilder hver dag. Veldig fin peon. Har lurt på å kjøpe en bukett, men om de lukter sterkt må jeg kanskje revurdere. Plages med lukter jeg. Får vente til det blir varme dager for da kan jeg evnt sette dem ut på verandaen. Ja ja... Har forresten vært på flere shopperunder med pengepungen jeg vant hos deg, og den funker knalbra!! I love it!
Ha en fortsatt finfin helg!
Klem

Unknown sa...

Flotte bilder..., ser ut til at du har hatt en koselig uke... :O)

klem

Aquarell sa...

Koselige hverdagsbilder. :)
Tror jeg skal prøve meg på dette til neste år, hvis jeg bare husker det, da... :)
Ha en flott uke!

Elisabeth, innerst i veien sa...

Nydelige peoner!
Det siste bildet var skikkelig stemningsfullt...og ja, noen skal alltid være linselus, men du får hilse Markus og si at det ga bildet en ekstra touch. ☺

Mrks sa...

Hilsen mottatt og en ekstra touch er lagt på minnet. Takk for fin blåtur!