tirsdag 6. oktober 2009

Bare litt scrapping...

Først: Tusen takk for kommentarer på forrige post! Det er så koselig å få litt skryt når man har ordna og fiksa noe! *klem*

Så lager jeg et scrappeinnlegg her, tror det er en stund siden sist. Jeg lagde to bidrag til M-game i september, men glemte å levere dem... Det var disse to. Den øverste var til skisseoppgaven, og den neste var sommerbilde-oppgaven. Neste måned skal jeg huske å levere også.
Denne laga jeg bare for gøy. Kantene har fått en dusj Glimmermist, så de bøyer seg litt.


Har tenkt å scrappe litt igjen snart! Kanskje...;o)
Iallefall skal jeg på Papirfest i Stavanger neste helg. Jeg vet at folk har gleda seg i månedsvis, men jeg begynner nå såvidt å tenke på at jeg skal dit. Bestilte flybillett i mai eller noe sånt, så jeg ha visst det ei stund, men det har liksom vært så fjernt. Jeg var jo ikke med Bergensgjengen dit ned ifjor, så jeg har ingen minner eller forventninger egentlig. Men jeg tror det blir gøy. Bare å ikke ha så store forventninger om å få scrappa masse, for det er ikke sikkert det skjer nemlig... Men - jeg må pakke nå i helga iallefall, så jeg er klar når flyet går fredag morgen. Jo - jeg gleder meg, kjenner jeg!:o) Tre dager med bare meg-tid er jo fantastisk bare det! Og ikke har jeg vært i Stavanger før heller, så det er på tide!

***Ha ei herlig høstuke!***

7 kommentarer:

_Kine sa...

Lekre layouter! Gleder meg til å se deg igjen! Tror det blir bra med Papirfest (evt skravlefest), selv om scrappelysten ikke akkurat renner over for min del. :)

Eli sa...

Papirfest blir så braaaa - og det er lov å glede seg og ha forhåpninger, bare ikke for store forhåpninger om scrappingen *fnis* Er så mye annet moro å finne på i Stavanger enn bare å scrappe :) Layoutene dine er kjempeflotte - som alltid. Digger stilen din!!

Her er T hjemme og har ferie og jeg har lørdagsfølelse HVER dag *lol* Herlig med høstferie :)

Nyt kvelden. Klem, E

Pia sa...

Flotte layouter! Herlig fargekombinasjon på den øverste, skikkelig stemningsfull var den i midten, og skjønne gutter på den nederste! Kos deg på Papirfest!

Aquarell sa...

Herlige LOer!
Og utrolig flott rom i forrige post! Hvem trenger handy man? :D

Anette S sa...

Hurra! Ellen scrapper!!! Det var koselig å se! Er så lei meg for at jeg ikke får vært med på papirfesten. Men må vel prioritere skoleovertagelse :)

Sonja sa...

Herlige Layouter Ellen! Og jeg gleder meg til Papirfest i Stavanger

Maren sa...

Gleder meg massssse til Papirfesten! :) Kjenner igjen hva du mener med å ikke ha forventninger, jeg har jo heller ikke vært der før. :)