søndag 18. oktober 2009

***PAPIRFEST***

Jeg har nettopp kommet hjem fra ei HERLIG helg på Papirfest i Stavanger. Reiste sammen med en gjeng med herlige damer fra Bergen, og har hatt ei super helg fra ende til annen. Helga starta fredag morgen kvart på sju, da jeg ble plukka opp av Sonja og kjørt til Flesland. Vi var tidlig på plass på hotellet i Stavanger altså, fikk sjekka inn, og dro til byen. Jeg har aldri vært i Stavanger før, så det var koselig å få sett byen. Vi rusla rundt og tok bilder (så klart), gikk på kafé og kikka litt i butikker, bl.a Scrappejungelen, som jeg handla mye hos i starten av min scrappekarriere, og som arrangerer Papirfest sammen med Familieskatter. Og så var vi nede på Geoparken og lekte oss med installasjoner, grafittivegger og kameraer.

Selve Papirfesten foregikk i Stavanger Turnhall. Vi dro dit tidlig og bidro med litt muskelkraft for å få satt utover stoler og bord (og fikk kapret et bord til oss sjøl;o))

Her er en liten fotorapport fra helga. Scrappedamer drar rundt på kamera konstant, og det er stadig fotosession på alle tenkelige plasser...


"Hug a tree" - Marie og Gry

Geoparken

"Fame" neste?? ;o)

Marie på den digre oljemelkemaskinen.

Ania

Tribuneunderholdninga i Turnhallen.

Jeg var på ett av de seks kursene som ble holdt - nemlig Dina Wakley sitt kurs Accordion-Spined Mini Album. Der griste vi med maling og glimmermist og hadde det artig. Det er ikke sånt som jeg gjør til vanlig, og det er kjempeartig å gjøre noe nytt. Og minialbum er jo alltid kult!

Obligatorisk bilde med scrappekjendisen *fnis* Vi er veldig fargekoordinerte da;o)
Vibeche, Dina og meg.

Etter kurset dro Vibeche og jeg en tur til byen igjen. Jeg har lest om Øvre Holmegate i div. blader, og hadde lyst å dra en tur dit. Og været var helt knall for en liten kosetur/fotosafari. Alle husene i denne lille gatestubben er malt i herlige friske pastellfarger, og det er artige (og "alternative") butikker og kafeer her.

Nemlig.

"Sjokoladepiken" var akkurat rette stedet for å sette seg ned! Kjempelekker sjokoladebutikk og kafé. Nam-nam!

Varm sjokolade laga fra bunnen av av kakaobønner.

Lekkert! Den var like lekker inni også (vi så noen som spiste den)

Høst i Stavanger

Selvportrett:o) Takk for en superkoselig tur, Vibeche!!!Marie og Eli tørker maling.

Vårt bord nederst til venstre

Noen av kreasjonene til Bergensbordet.

Noen Bergensdamer + Kristin og Oddbjørg sikler over Primakatalogen

Kræsjlanding? Siste krampetrekninger på parkeringsplassen.
Marie, Oddbjørg og Eli

Fremdeles godt humør igjen på hjemreisa. Her fra Sola lufthavn.
Tydelig at lilla er høstens farge:o)

Tusen takk for ei SUPERDUPER helg, alle jeg har reist med og alle jeg traff i Stavanger!!

10 kommentarer:

Oddbjørg sa...

Takk for en super helg du også, og herlige, herlige bilder du har tatt. Vil gjerne ha noen av dem så jeg håper du deler

_Kine sa...

Takk for en super helg! Papirfest levde defintivt opp til sitt rykte!

Eli sa...

Absolutt en herlig helg! Kunne godt ha tenkt meg en tur i den gata jeg også men dere for så fort avgårde; jeg får låne med meg Oddbjørg engang og ta en tur :) Masse herlige bilder :)

Ann Hedvig sa...

Åhh, dette så og hørtes skikkelig kjekt ut altså!

Neste år vil jeg også være med :o)

Ha en super uke!

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Tusen takk for en adeles herlig helg, storkoste meg og den byturen var bare såååå koselig. En herlig pause midt på dagen :)Tusen takk.

Mange supre bilder og jeg gleder meg til å se alle :)

Ha en herlig dag og nyt livet :)
Klem

Anne-Britt sa...

Har var det mange flotte bilder, gleder meg til kopier:) Og den gata så jo kjempedigg ut. Kunne jeg også likt å besøke.. får ta det igjen. Ja det var en flott helg. Gleder meg til neste gang.

Sonja sa...

Masse herlige bilder du har tatt da:)
Takk for herlig helg! Klem

Ania sa...

Ooooh shit-veggen var bare så dritkul!!! :D :D :D TUSEN TAKK for helga og for at du ville dele rom med meg :D :D :D *stor klem* :D

banglamarie sa...

Herlige bilder og herlig helg fra ende til annen :)
Hadde vært kos med fellestur til gata ja ;) Vi får ta det igjen en annengang. Dere reiste så plutselig. Og sjokoladepikene er bare digg *mmmmmm* sjokolademousse med pasjonsfrukt tror jeg er det beste jeg har spist.

Anette S sa...

Det ser virkelig ut som om dere har hatt en fantastisk helg! Skulle ønske jeg hadde vært med! Sjokoladepiken ser fantastisk ut! Dit skal jeg i alle fall hvis jeg er i Stavanger!

Fortsatt god søndag!