søndag 25. oktober 2009

Scrapping fra Papirfesten

Jeg glemte å nevne i forrige innlegg at jeg fakisk scrappa på Papirfesten også! Hele 8 layout'er kom jeg hjem med, og det er jeg rett og slett fornøyd med. Jeg hadde med meg bare nyprinta bilder - og det at jeg hadde tenkt litt da jeg redigerte og printa dem, gjorde at det var ganske lett å få gjort noe med dem også. Når jeg er på treff så blir sidene mine gjerne enda enklere enn vanlig. Men det er greit for meg altså. Eneste som er litt dumt er at det gjerne blir litt for lite tekst. Noen må jeg faktisk skrive litt på baksida av, for at det skal være mulig å finne ut hva dette er fra egentlig.
Har visst ikke tatt bilde av alle sidene, men her er noen iallefall.

Denne var bidrag til en av konkurranseoppgavene på Papirfesten,
nemlig ei av skissene. Digger fargene sjøl.
Ellers et fint eksempel på dårlig med teksting...Denne var til en annen oppgave - restepapir og et ikke scrapperelatert element. Jeg hadde med en bit av en take-away-pose fra BurgerKing og disse bildene av lille Leo som staver navnet sitt med pommesfrites;o)


En typisk enkel sak - burde vært mer tekst. Digger svart (og kvit) bølgepapp! (fås kjøpt på Panduro)


Her er bilder av mine 'velvillige' fotoobjekter sommeren 2009...

Ellers: jeg hekler og hekler og hekler!:o) Her et en sniktitt på det siste prosjektet mitt:

Skal bli julegave...

Og så har jeg kjøpt meg noe utrolig mykt og deilig garn i skikkelig heftige farger. Bare se! (Ikke så lett å få rett farger når man tar bilde inne i sofaen men... Rød- og rosatonene blir litt sauset sammen liksom - det er klarere forskjell i virkeligheten)

Planen var egentlig å lage et bølgeteppe av dette garnet, men jeg har ikke bestemt meg helt enda. Tror uansett jeg skal få tak i et par av de litt mer dempede fargene først, for dette kan bli litt VEL heftig!;o)

Nå går vi inn i siste uka av oktober - 2 måneder til jul! Jeg sier ikke mer...

Ha ei strålende uke!!

3 kommentarer:

Pia sa...

To måneder til jul, ja... Tida flyr! Veldig!
Du erden så effektiv du var på papirfesten - digger som vanlig de LOene du har lagt ut. Enkelt er flott, synes jeg. Jeg prøver stadig på det, men så MÅ jeg ha med en papirbit der, og så MÅ jeg ha den lille flekken der, og så MÅ jeg...og så roter jeg meg helt bort...
Ha en strålende helg!

Pia sa...

Og så oppdager jeg en skrivefeil ETTER at jeg har publisert kommentaren - GRRR! Det skal stå Du verden!!

ninabakke sa...

Lekker scrapping :)