lørdag 3. oktober 2009

*Nyoppusset gutterom*

Ja, det er det jeg har holdt på med siden sist innlegg. Har pussa opp Marek og Leo sitt rom. Dvs. det var ikke så veldig mye pussing involvert da. Bare litt. Og ganske mye maling. Og litt nye møbler og oppbevaringsgreier. Og det er såå deilig å ha det gjort - og jeg er kjempefornøyd!:o)
Sånn som dette så rommet ut på prospektet. Et fint, nyoppussa (men kjedelig) voksensoverom. Ikke noe som måtte gjøres her altså, så vi flytta inn og begynte å bo.
Her er fra første kvelden i nytt rom!:o)
Og cirka sånn har det sett ut de to årene vi har bodd her. Noen ganger enda (mye) mer rotete, noen ganger (sjelden) litt ryddigere:


Men så er det jo sånn da, at jeg hater caffe latte på veggene og beige gardiner - og desto mer på et barnerom! Så jeg har tenkt helt siden vi flytta inn at jeg skulle male om der inne. Men tida går jo, og på rommet mitt var det cappuccino vegger, og det er enda verre, så det måtte tas først. Men nå var jeg kommer til smerteterskelen min når det gjaldt rot på ungenes rom, i tillegg til misnøye med fargene. Hadde ikke nok hyller og oppbevaringsplass nemlig! (Et generelt problem i min tilværelse, føles det som.) Og da nytter det jo ikke å rydde. Så forrige helg kjøpte jeg maling, ruller, pensler og tape og satt igang. Vindusveggen fikk en litt dyp turkis/petroleumsblå farge. S 2055-B10G for dem som er interessert i koder. Senga fikk en enda litt dypere nyanse (S3060-B10G) og de andre veggene fikk en omgang Chi - ganske så hvitt. Hadde også kjøpt ei ubehandla skrivebordsplate, og den malte jeg svart. (Hele skrivebordet er fra Alex-serien fra Ikea)
Det var ei litt slitsom helg, og så er det litt kjedelig å gjøre sånt aleine, må jeg innrømme, men det føles veldig godt å få det gjort, og kanskje enda litt bedre å "klare søl" - kjekt å være sjølhjulpen!;o) Da jeg vel var ferdig å male, bar det til Ikea for å kjøpe en stor Expedit, diverse esker, kurver, tidsskriftsamlere ol. Og ei stor, rød klokke.  Det røde teppet hadde vi fra før, og rødt passet kjempefint som aksentfarge, og gjør det litt varmere i alt det hvite og turkise.

Jeg er ikke ferdig med å plassere alt tilbake på rommet - som dere ser er Expedit'en ganske tom på bildet. Det er i ferd med å endre seg. Men jeg har tro på at alt nå får plass i hyller og skuffer, og at golvet i teorien kan være tomt (jada - jeg tror på julenissen også...)
Over skrivepulten skal det henges opp ei magnettavle (den står klar der) og hyller. Men der er det bare gipsvegger å feste i, så da må jeg til med spesialskruer og bor og sånt, så jeg har ikke helt fått manna meg opp til det enda. Men det kommer!
Litt stemningsbilder tatt på kvelden. Ja, jeg har fjerna gardinene også. De var bare i veien, rett og slett. Føles åpnere og ryddigere sånn. Og lysslynga har vi på hele året!:o)
Idag har jeg hengt opp bilder av matrosgutta mine også. Hadde to røde rammer liggende. Globusen lager herlig stemningslys.
Voilà! Ferdig! Aaaahhh - føles bra!  Nå gjenstår bare å se om vi klarer å holde det mer ryddig nå - men jeg er jo optimist av natur;o)

15 kommentarer:

Berit sa...

Wow!! Så flott forandring!!!
Utrolig stilig!!!

All ære til deg!!!

Go' nattklem

Maren sa...

Helt utrolig fantastisk! Wow! For en jobb :D

HildeP. sa...

Så flott det ble!!! Grattis med litt av en jobb! Kjempetøffe farger på seng, vegger og det røde innimellom. Regner med du får to fornøyde gutter nå!

Hmmm, ble litt malesjuk nå jeg ; )

Fortsatt god helg!

Klem Hilde

Eli sa...

Ble knallbra Ellen! Virkelig digg farge på vegg og seng, og det røde ble supert til. Me like!! :) Godt jobbet!!

Sonja sa...

Ja der fikk dere stor forandring! Og det ble kjempeflott :) Alle hyllene kommer nok til å bli gode å ha. Vi har ikea planer for Mads Leander sitt rom, men er på planleggingsstadiet enno *lol*

Du har vert kjempe flink Ellen!

HegeAL sa...

Så stilig det ble. Nå fikk jeg masse inspirasjon til gutta får sine nye rom når vi er ferdige med kjelleren! Kjempefint!

Pia sa...

He he, caffe latte og beige er ikke helt min stil heller...
Rommet ble utrolig flott - herlige farger! Godt jobba!

Anonym sa...

Utrolig flott! Du er kjempeflink, Ellen! Grattis!

P.

Ania sa...

Så herlig gutterommet ble til slutt da!! :D *klappe ellen på skuldrene for supert utført arbeid* :) :)

Line A sa...

Så utrolig herlig barnerom det ble!
Skikkelig glad-farger! :)

S_U_F_69 sa...

Det var et friskt og flott gutterom!
Akkurat sånn jeg kunne tenke meg å lage til T. Han har noe sånt som caffe latte på veggen og det passer bare så utrolig dårlig til et gutterom synes jeg *S*

Vibeche Bergqvist Ellingsen sa...

Fantastisk flott rom da :)
Ble et herlig fargerikt rom, digget fargen på veggen og rød detaljer var jo herlig :)

Ha en herlig uke,
klem

Irene sa...

Så STILIG det rommet ble!! Kan tenke meg ungene ble bra fornøyd også.
Og så må jeg si at jeg beundrer dere veldig, dere som er så flinke til å svinge dere rundt med malerkosten. Det har jeg faktisk ikke turt ennå, å gå løs på et rom.

Anette S sa...

Oh, så fint! Takk for fargekoden på den turkise veggen! Akkurat den fargen vil jeg ha på "kontoret" hjemme (altså scrapperommet...)!

Anette {foreldremanualen} sa...

Nydelig! Herlig og frisk veggfarge!