lørdag 10. oktober 2009

**Ny lampe**

Jeg kjøpte en lampefot på 70% salg hos Åhlens for et år siden cirka. Etter det har jeg jakta litt på en lampeskjerm som kunne passe. Så etter en helt sylindrisk i utgangspunktet (litt bred - ikke høy og smal), og hadde litt retroplaner. Men så har jeg ikke funnet noen som passer. Har sett noen som har vært for store, og noen for små eller smale. Så det endte med at jeg kjøpte en nesten sylindrisk på Åhlens. Har hele tida hatt planer om å male foten egentlig, og skjermen skulle jeg også finne nytt stoff til. Nå har den stått der og vært hvit og trist ei stund.

Var etterhvert kommet fram til at foten skulle være svart, og så hadde jeg en idé om noe sirkelgreier på skjermen. Så foten ble spraymalt blank og svart og fin, og jeg kjøpte noe svart boucléstoff (og også tyll - hadde en idé om doble ringer).  Testa litt ut, og endte opp med ett lag stoff, og for å få jevne ringer fant jeg fram en smultringutstikker og hvit stempelpute. Genialt enkelt for en som ikke liker så alfor omstendelige forberedelser! :o)

Sirklene ble festa med gluedots - og vips! Ei lampe med adskillig mer "attitude"! Litt artig syns jeg den ble der den lyser i hjørnet sitt:o)


Til slutt - se hva vi har kost oss med ikveld. Fikk så fryktelig lyst på skikkelig gammeldags sjokoladekake. Baker vanligvis brownies eller mørke, syndige, saftige saker, men idag ble det altså mer av type barnebursdag (med litt ekstra sjokolade i da...). Nam!

9 kommentarer:

Tonje sa...

Den lampa ble skikkelig stilig!! Knalltøff:-) Og kaka så veldig fristende ut, nesten så jeg er på tur i skapene her etter noe søtt *hehe* Jeg er forresten også finnmarking i eksil;-)

Eli sa...

Kanonstilig!! SÅ lekkert Ellen - og veldig deg :) Smartingen! Nyt kaka :) Klem

banglamarie sa...

mmmmm ser deilig ut med sjokoladekake :)

Lekker lampe!! Knallstilig!

HildeP. sa...

Lampa ble rålekker! Så ut som en skikkelig designlampe, så kult! : ))

Kaka så nyyydelig ut! Har du oppskriften? : ))

Fortsatt god helg til deg!

Klem Hilde

Heidi sa...

WOW!!! Den ble jo knall stilig!!!!!

Ania sa...

Så utrolig stilig!! Og så enkelt det så ut til å fikse selv - bare man kom på ideen liksom :D :D

Hege sa...

Den lampa ble jo bare superkul jo Ellen!! Og hva man kan få brukt scrappesaker til da gitt, ja for ikke å nevne bakesaker da!
En meget kreativ vri for å få til en kul lampe!!

Anonym sa...

Utrolig kul lampe! :-)

P.

Åshild sa...

Tuuusen takk, knuppedupp!

Og du har den kuleste lampa jeg har sett på lenge :)